TOTAL ORHANGAZİ OTOYOL İSTASYONU HİZMETE GİRDİ!

23.05.2016

Total Türkiye, yeni istasyonunu Orhangazi’de hizmete soktu. Bu istasyonla birlikte Total’in Türkiye çapında istasyon sayısı 452’ye ulaştı.

İstanbul – İzmir otoyolunu kullanan araç sürücülerine kaliteli ürün ve hizmet sunma fırsatı sunacak Total Orhangazi Petrol istasyonu İstanbul’dan çıktıktan sonra Bursa istikametindeki ilk Total istasyonu olma özelliğini taşıyor.

Müşteriler ve bayiler tarafından da beğeni toplayan Total’in yeni istasyonları, yenilikçi, teknolojik, çevreci özellikleri ile öne çıkıyor. Total, 5 yıllık değişim programı çerçevesinde bütün istasyonlarını yeni görsel kimliği ile yeniliyor. Orhangazi Petrol ile birlikte Total, Türkiye’deki istasyonlarının yüzde 81’ini yeni görsel kimlikle giydirmiş durumda.

İstasyon açılışında bir konuma yapan Total Türkiye İstasyonlar Direktörü Mustafa Akgül konuşmasında:

‘Yaptığımız araştırmalar sonucunda yeni görsel kimliğimiz, hem bayilerimiz ve hem de müşterilerimiz tarafından çok beğenildi.

Yeni görsel kimliğimiz marka imajımıza da çok olumlu katkı yapmakta ve daha fazla müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Değerli misafirlerimiz; TOTAL marka değerini, çok daha yukarılara taşıyacak projelere imza atmaya devam edeceğiz. Yeni yaptığımız istasyonlarla birlikte Türkiye’nin en başarılı perakende şirketi olma yolunda başlattığımız değişimi, bütün hızıyla sürdüreceğiz.

Total’in işletmekte olduğu bu istasyonun değerli çalışanlarına, bu kadar güzel yapılmış istasyonları aynı güzellikte işletmeye devam etmelerini temenni ediyor, başarı, bol kazanç ve yüksek satışlar diliyorum.

Bu istasyonlar, şirketimizin yeni sahibi Demirören Ailesinin açtığı ilk istasyonlar olması nedeniyle ayrı bir gurur kaynağımız olmuştur. Açılışımıza geldiğiniz, ve bu mutluluğu bizlerle paylaştığınız için, siz değerli konuklarımıza çok çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Total’in Demirören Holding bünyesine geçmesinden sonra faaliyete geçirdiği ilk istasyon olan Orhangazi Petrol istasyonu, yüksek hizmet anlayışı ile sektörde kalite çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

Haber Görselleri : 1 2