Katılım Koşulları:

Bu kampanya Total Oil Türkiye A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 24.04.2019 tarihli ve 58259698-255.05.02-E.3918 sayılı yazısı ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

29 Nisan-27 Mayıs 2019 tarihleri arasında @demirörenenerji Instagram sayfasını takip edip, sayfada yayınlanacak olan ilgili postların altına gitmek istediği seyahat lokasyonu ile birlikte gitmek istediği kişiyi etiketleyen ve neden bu lokasyona gitmek istediğini en iyi şekilde anlatan kullanıcılar yarışmaya katılacaklardır.

Paylaşımlar 30.05.2019 tarihinde Total Özel Jürisi tarafından yaratıcılık, konuya uygunluk, özgünlük, dil-anlatım kriterlerine göre değerlendirilecek ve 1 kişiye maksimum 9.000 TL değerinde Amerika çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti, 1 kişiye maksimum 5.000 TL değerinde Avrupa’da istenilen destinasyonda kullanılabilecek çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti ve 8 kişiye çift kişilik maksimum 1.250 TL değerinde yurt içi istenilen destinasyonda kullanılabilecek çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecektir.

Biletler, tek seferde kullanılmak zorundadır ve 01 Temmuz 2019’a kadar biletmenin yapılmış olması gerekmektedir.

Biletler, İstanbul Yeni Havalimanı çıkışlı olup son kullanım tarihi 31 Aralık 2019’dur.

Yarışma sonuçları 11 Haziran tarihinde @demirörenenerji Instagram sayfasında yayınlanacaktır.

Ödülü kazananlar, bu ödülü başkasına devredemezler, satamazlar ya da ödül karşılığı olan maddi karşılığını talep edemezler.

Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir.

Yetkililerce yapılacak incelemede kampanya ana temasına uygun dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan paylaşımlar esas alınacaktır.

Katılımcılar kazanmaları halinde isimlerinin @demirörenenerji hesabında bahsetme (mention) yoluyla açıklanmasını kabul etmiş sayılırlar.

Yarışma sonunda kazanan kişilerle direkt mesaj (DM) yoluyla iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Total Oil Türkiye A.Ş. sorumlu değildir.

Kampanyaya Total Oil Türkiye A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Total Oil Türkiye A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.

Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.

Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Total Oil Türkiye A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

Total Oil Türkiye A.Ş. kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Total Oil Türkiye A.Ş. sorumlu değildir.

Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Total Oil Türkiye A.Ş. kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Total Oil Türkiye A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Total Oil Türkiye A.Ş. tarafından yapılacaktır. Total Oil Türkiye A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.