Benzersiz bir araç yıkama deneyimi sağlayan TOTAL Wash, sadece TOTAL’de.

TOTAL Wash çiziğe karşı etkili yumuşak fırçalarından, TOTAL için özel olarak üretilen nilüfer esanslı “Lotus” cilasına kadar eşsiz bir yıkama ve özel bir bakım sunmaktadır.Modern ve ileri teknolojinin kullanıldığı ve en üst seviyede sağlık, emniyet ve çevre kurallarına uygun yıkama yapan TOTAL Wash, araç yıkamada kullandığı suyun %80’ini geri dönüştürülerek tekrar kullanmakta ve bu sayede yüksek oranda tasarruf sağlamaktadır.

TOTAL Wash Program Özellikleri

TOTAL Wash sisteminde, ihtiyaca yönelik 5 farklı program seçeneği bulunmaktadır. Başlangıç yıkama programından, üstün özellikte yoğun köpükleme, yüksek basınçlı yıkama, TOTAL Lotus ve alt yıkaması yapan programlar gibi zengin yıkama menüsüne sahiptir. Her bir yıkama programında müşteriler ilave hizmetler almaktadır. Aracın dört tekerleğini ayrı ayrı yıkayan özel tekerlek fırçası, yüksek basınç ve özel kimyasallar sayesinde jantlarda hiçbir şekilde kir bırakmaz. Bu özellik sadece TOTAL Wash yıkama sisteminde bulunur.

TOTAL Wash Kart

TOTAL Wash araç yıkaması, marketten satın alınacak tek kullanımlık barkodlu fiş veya yeni tasarımlı TOTAL Wash kartları ile kullanılmaktadır. TOTAL Wash kartları, yüklenebilir özelliğine sahiptir. Çift taraflı olan bu kart, aynı zamanda Club TOTAL Card olarak da kullanılabilmektedir. TOTAL Wash kartlarını tercih eden müşterilere, %25’e varan indirimler uygulanır.

Jetwash

Ayrıca, kendi aracını kendisi yıkamak isteyen müşterilerimiz için JetWash sistemi farklı programlar ile bir çözüm olarak sunuluyor. Yüksek basınçlı ve araçta kireç lekesi bırakmayan yumuşatılmış ozmozlu su kullanılması, parlatıcı cila bulundurması gibi özellikleri ile diğer elle yıkama makinelerinin önüne geçiyor.

Tanıtım Filmi