1992 yılından beri uluslararası enerji şirketi Total S.A.’nın bünyesinde Türkiye’de faaliyet gösteren Total Oil Türkiye, Nisan 2016 tarihinde devir alım süreci tamamlanarak Demirören Holding bünyesinde faaliyet göstermeye başlamıştır.

Total Oil Türkiye, 500’ü aşkın istasyon ağı ile akaryakıt sektöründe Türkiye’nin 5. büyük akaryakıt şirketi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Türkiye dizel araç pazarının gelişmesinin önünü açan Eurodiesel gibi birçok ilkin öncüsü olan Total Oil Türkiye; üstün nitelikli katkılarla zenginleştirilen Excellium akaryakıt serisi ile tüketicilere üstün performanslı ve kaliteli bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Her geçen gün daha güçlü ve daha yaygın istasyon ağına sahip olan Total Oil Türkiye, önemli lokasyonlardaki prestijli istasyon yatırımlarına hızla devam etmektedir. Daha çok prestijli projeler gerçekleştirmeyi amaçlayan Total Oil Türkiye, bu bağlamda Havalimanı İstasyonu, Kuzey Marmara Otoyolu İstasyonu, Orhangazi Doğu ve Batı İstasyonları gibi büyük ve yeni istasyon projelerine imza hedefine sağlam adımlar ile ilerlemektedir.

Gerçekleştirdiği projelerle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya hedefleyen Total Oil Türkiye, akaryakıt sektöründe ilk defa “Mobil Ödeme” uygulamasını hayata geçiren akaryakıt şirketi olmuştur. Müşterilerine araçtan inmeden, kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme imkanı sağlayan bu alt yapı, günümüzde de büyük bir beğeni ile kullanılmaktadır.

Total Oil Türkiye, akaryakıt dışı faaliyetlerde de yine yüksek kalitede hizmet vermeyi sürdürmektedir. Total Oil Türkiye, müşterilerinin yolculuk esnasında ihtiyaçlarına kolayca cevap verebilecek Bonjour market konseptini 7/24 hizmete sunmaktadır. Bonjour ve Cafe Bonjour konsepti adı altında iki farklı market konsepti ile bugün Türkiye genelinde 140’ı aşkın noktada en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Kaliteli ürün ve hizmetleri farklı bir hizmet anlayışıyla müşterilerine sunabilmek için Total Oil Türkiye, kurduğu Total Akademi Takımı ile birlikte sunulan hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için sürekli olarak istasyon çalışanlarına tam donanımlı eğitim vermektedir. Bu verilen eğitimler ve hizmet kalitesi gizli müşteri ziyaretleri ile sürekli olarak kontrol edilmekte ve kalite kontrol araçlarıyla denetlenmektedir.

Total Oil Türkiye 2018 yılında yine sektörde bir ilke imza atarak, akaryakıt sektöründe ilk defa işaret dilinde de hizmet vermeye başlamıştır. Engelsiz iletişimi destekleyen Total Oil Türkiye, bugün 120’nin üzerinde Total istasyonu ve 250’nin üzerinde ön saha çalışanıyla birlikte işitme engellilere hizmet vermektedir.

2019 yılında Türkiye Basketbol Federasyonu ile imzalanan anlaşma çerçevesinde, Total istasyonların Basketbol Milli Takımları’nı üç yıl boyunca destekleyecek, Milli Takım formalarının sırtında yer almaktadır.