Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, uluslararası alanda başarı kazanan kişi ve markaları ön plana çıkaran ve dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde 5 ödül birden kazandı. “İki Elin Enerjisi Güzel” ve “Türkiye’nin Enerjisi Güzel” projeleriyle katıldığı her kategoride ödül kazanan Total Oil Türkiye, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Marka Yenileme alanlarında birinci seçilerek “Altın Stevie” ödüllerinin sahibi oldu.

Total Oil Türkiye, 2002’den bu yana düzenlenen ve dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde 2 ayrı projesi ile 2 Altın, 1 Gümüş, 2 Bronz olmak üzere toplam 5 ödül birden kazandı.

Total Oil Türkiye’nin 2018 yılında hayata geçirdiği, işitme engellilere yönelik “İki Elin Enerjisi Güzel” projesi, Topluluk İletişimi alanında “Yılın PR ve İletişim Kampanyası” seçildi ve Altın Stevie Ödülü kazanmaya layık görüldü.

“İki Elin Enerjisi Güzel” projesi ayrıca jüri tarafından Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında Yılın PR ve İletişim Kampanyası kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü kazandı.

Proje ayrıca, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Video kategorisinde Bronz ödüle de layık görüldü.

“İki Elin Enerjisi Güzel” projesiyle akaryakıt sektöründe bir ilke imza atan Total Oil Türkiye, bugün Türkiye çapında istasyonlarında işaret dili eğitimi almış personeliyle işitme engellilere yönelik de hizmet veriyor.

Total Oil Türkiye’nin Altın Stevie Ödülü kazanan diğer projesi ise 2018 Aralık ayında hayata geçirilen “Türkiye’nin Enerjisi Güzel” imaj kampanyası oldu.

Marka Yenileme / Rebranding” kategorisinde birinci seçilen ve Altın Stevie Ödülü kazanan kampanya, Total markasının yenilenme sürecini temsil ediyor.

Total Oil Türkiye “Türkiye’nin Enerjisi Güzel” projesiyle ayrıca, “Yılın Pazarlama Kampanyası – Otomotiv kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’ne de layık görüldü.

2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları ödüllendiren Stevie Ödülleri, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alıyor. 7 farklı alanda düzenlenen Stevie Uluslararası İş Ödülleri’ne bu yıl 74 farklı ülkeden 4000’in üzerinde başvuru gerçekleşti.

Ödül alacak kurum ve yöneticilerin belirlenmesi için tüm dünyadan 250’nin üzerinde üst düzey yönetici jüri olarak değerlendirmelerde bulundu.

Stevie Uluslararası İş Ödülleri, 19 Ekim 2019’da Viyana’da düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak.