Total Akademi Takımı, Total'in istasyonlarında sunduğu hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak üzere istasyon personeli için hazırlanmış eğitimlerine, içerisinde LCD TV-Ses sistemi ve printer olan 3 aracı ve 6 eğitmeni ile aralıksız olarak devam ediyor.

Total kurumsal görselleri ile giydirilmiş olan eğitim araçları hem şirket imajına katkı sağlıyor hem de istasyon yetkililerince büyük beğeni ile karşılanıyor.

Hazırlanan eğitimler; Sağlık, Emniyet, Çevre - Ön saha satış görevlisi - market görevlisi eğitim videolarıyla destekleniyor.

Düzenli olarak şirket tarafından gerçekleştirilen istasyon gizli müşteri ziyaretleri sonrası oluşturulan durum raporları incelenip, geliştirilmesi gerektiği saptanan konulara eğitimlerde ağırlık veriliyor.

Gerçekleştirdiği istasyon ziyaretlerinde, yönetici, ön saha satış görevlisi ve market görevlisi eğitimleri veren TAT, Total'in hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak adına yoğun eğitim programına yıl boyu aralıksız olarak devam ederken, yılda ortalama 150'si yönetici, 3.250’si saha personeli olmak üzere toplam 3.400 istasyon çalışanına eğitimler veriyor.