Total Oil Türkiye’nin “Samsun’un Enerjisi Güzel” projesi için motosiklet tutkunları ile, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıl kutlamalarına katılmak üzere Samsun’a doğru yola çıktı.

Motosiklet tutkunları, rotalarına İstanbul’daki Total Kozyatağı istasyonundan yola çıktı. Yol boyunca diğer motor tutkununlarının da katılımıyla genişleyecek kortej, Sapanca, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Sinop güzergahı üzerinden Samsun’a ulaşmayı hedefliyor.

Ekip yol boyunca TOTAL istasyonlarına uğrayarak mola verecek. Motor tutkunları Samsun’da görkemli bir geçit ile törene katıldıktan sonra tekrar geri dönüş yoluna geçecek. Motor tutkunlarının 3 gün sürecek yol macerası kayıt altına alınarak, Demirören Enerji sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

TOTAL Oil Türkiye Satış Direktörü Göker Gürkaya, “Total Oil Türkiye olarak, her zaman ülkemize faydalı olmak ve insanımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu yıl 19 Mayıs'ı daha farklı bir heyecan ve anlamla kutlayacağız, çünkü bu yıl Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümü. Bu anlamlı günde kutlama törenlerine katılmak üzere ülkesine bağlı ve macera sever motosiklet tutkunu dostlarımızla birlikte Samsun’un Enerjisi Güzel diyerek İstanbul’dan Samsun’a doğru yola çıkıyoruz. Total Oil Türkiye olarak bu heyecanlı yolculuğu desteklemekten gurur duyuyor, yol boyunca onları istasyonlarımızda ağırlayacak olmanın heyecanını taşıyoruz. Bu vesileyle şimdiden, gençler başta olmak üzere hepimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı‘nı kutluyorum” dedi.