... Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan TOTAL Mobil Ödeme sistemi ile Total, müşterilerine araçlarından inmeden yapacakları akaryakıt alışverişlerinde 75TL’ye anında 25TL indirim sunuyor.

Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan Total Mobil Ödeme sistemi, Total ve BKM Express işbirliği ile gerçekleştirdiği kampanya, müşterilerden gelen yoğun talep üzerine 20 Şubat – 31 Mart 2017 tarihleri arasında da devam ediyor. Total Mobil Ödeme üyesi Total akaryakıt istasyonlarından, Total Mobil Ödeme ile 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan Club Total müşterileri, anında 25 TL indirim kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak için Club Total Card sahiplerinin Total Uygulaması’nı akıllı telefonlarına indirmiş olması ve BKM Express üyesi olması gerekmektedir. Ardından Club Total menüsü üzerinden yakıt alımı yaptığı aracın plakasını Total Uygulaması’na tanımlaması yeterli olacak.

19 Aralık tarihinden beri, TOTAL Mobil Ödeme üzerinden 55.000 adet işlem yapıldı. 30 bin kişi de Total Uygulaması’nı cep telefonuna indirdi. Yaklaşık 150 istasyon ile TOTAL Mobil Ödeme, Türkiye çapında yaygınlaşmaya devam ediyor.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi www.demirorenpetrol.com.tr’de.

Kampanya detayları için tıklayınız.

Kampanyaya katılan TOTAL akaryakıt istasyonları için tıklayınız.