Kampanya 01 Haziran – 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında Tchibo mağazaları ve tchibo.com.tr online alışveriş mağazasından yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişlerde, anlaşmalı TOTAL istasyonlarında kullanılmak üzere yalnız 1 (bir) adet 15 TL bedava yakıt kuponu kazanılır. “TCHIBO” yazıp, boşluk bıraktıktan sonra kazanılan bedava yakıt kuponu üzerindeki şifreyi; Club TOTAL Card sahipleri için 3174’e SMS gönderilecek ve 15 TL’lik bedava yakıt için kampanyaya kayıt olunacaktır. Club TOTAL Card sahibi olmayan müşteriler ise, anlaşmalı TOTAL istasyonlarından anında Club TOTAL Cardlarını ücretsiz olarak temin edip, SMS gönderebilirler. Kampanya katılımı için gönderilecek SMS, Club TOTAL Card’a kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. SMS bedeli katılımcının kendi tarifesi üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir. SMS gönderimden sonra TOTAL istasyonlarından yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Kampanyaya katılmak için en son SMS gönderim tarihi ve anlaşmalı TOTAL istasyonlarından yakıt alım tarihi 31 Temmuz 2016’tır. Anlaşmalı TOTAL istasyonlarında toplamda yapılacak 150 TL ve üzeri tüm akaryakıt ve LPG ürünü alışverişlerde sadece 1 (bir) adet şifre kullanılabilir. Kazanılan 15 TL bedava yakıt, Club TOTAL Card’a toplamda yapılacak 150 TL ve üzeri yakıt alışverişinden sonra anında PuanTOTAL olarak yüklenecek ve bir sonraki yakıt alışverişinde bedava yakıt olarak kullanılabilecektir. Her 150 TL’lik Tchibo alışverişi karşılığında edinilen kuponlar yine her toplamda yapılacak 150 TL ve üzeri TOTAL alışverişlerinde tek sefere mahsus olarak kullanılabilir. İkinci 15 TL’lik indirim şifresi, farklı bir 150 TL ve üzeri TCHIBO alışverişi ile elde edilebilir ve yine farklı bir toplamda yapılacak 150 TL ve üzeri TOTAL alımında kullanılabilir. Kazanılan 15 TL’lik bedava yakıtın son kullanım tarihi 31 Ekim 2016’tır. Bu tarihten sonra 15 TL’lik bedava yakıt hakkı kaybolacaktır. 01 Kasım 2016 tarihinde kullanılmayan 15 TL bedava yakıt hakları silinecektir. Kampanyadan sadece Club TOTAL üyeleri, Club TOTAL kart ile yaptıkları alışverişler için yararlanabilirler. Renault Cardvisit kart ile yapılan alışverişler, Yakıtmatik satışları, Yakıt Kart, Yakıtkart Plus, Kurumsal Kart, Anında İndirim Kartı ve TEB TOTAL Card ile yapılan alışverişler kampanya kapsamı dışındadır. Kampanya, Club TOTAL’in genel şartlarına tabidir. İade işlemlerinde bedava yakıt kuponunun nakit değeri yoktur. Kupon karşılığı para iadesi yapılamaz. Kaybedilmiş ve şifresi okunmayacak derecede yıpranmış kuponlar üzerinde hak iddia edilemez. Her şifre, tek kullanımlıktır.

Kampanya koşullarını yerine getiren her müşteri, kampanyadan istediği kadar yararlanabilir.
Ayrıntılı bilgiye www.demirorenpetrol.com.tr ve www.tchibo.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Kampanyaya katılan müşterilerimiz yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılırlar.