Kampanya Detayları

15 Mayıs – 17 Haziran 2018 tarihleri arasında, anlaşmalı TOTAL istasyonlarından akaryakıt ve otogaz alışverişi yapan Club TOTAL üyeleri 2 kat puan kazanıyor. Bu kampanyadan, katılım şartlarını yerine getiren her Club TOTAL kart sahibi, kampanya boyunca istediği kadar yararlanabilecek.

Club TOTAL üyesi olabilmek için, cep telefonunuz üzerinden, aralarında birer boşluk bırakarak BASVURU, doğum tarihi ve araç plakasını yazıp tüm operatörlerden 3174 numarasına SMS göndermeniz (Örnek: BASVURU 17091980 34ABC28) yeterli oluyor. Dilerseniz, http://clubtotal.totaloilturkiye.com/ web sitesi üzerinden "ÜYE OLMAK İSTİYORUM" seçeneğini tıklayıp başvuru yapabilir ya da App Store ve Google Play Store’dan cep telefonunuza TOTAL MOBİL uygulamasını indirip, TOTAL uygulaması üzerindeki "Club TOTAL" sekmesinden "ÜYE OL" seçeneğini seçerek başvuru yapabilirsiniz.

Kampanya sadece Club TOTAL üyelerinin, Club TOTAL Card ile yaptıkları alışverişlerde geçerlidir. Yakıtmatik satışlarında kullanılan Yakıt Kart, Yakıtkart Plus, Kurumsal Kart ve Anında İndirim Kartı ile yapılan alışverişler kampanya kapsamı dışındadır. Kampanya, Club TOTAL’in genel şartlarına tabidir.

Milangaz satışı yapan istasyonlarda, kampanya yalnızca akaryakıt alışverişlerinde geçerlidir.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılırlar.

Kampanyaya Katılan Akaryakıt İstasyonları Listesi İçin Tıklayınız