Club TOTAL'in avantajları

Club TOTAL ile istasyonlarımızdaki kaliteli akaryakıt ve hizmetin yanı sıra yaptığınız her alışverişin ödüllendirilmesi ayrıcalığına da kavuşuyorsunuz. Bundan sonra yaptığınız her alışverişten puan kazanacak, çeşitli kampanyalar ve ayrıcalıklardan faydalanma şansına sahip olacaksınız.  Kısacası Club TOTAL ile her zaman kazanacaksınız!

Club TOTAL'e nasıl üye olacaksınız?

Club TOTAL'e üye olmak çok kolay. İstasyonlarımızdan başvuru formunu doldurduktan sonra Club TOTAL Card'ınız size anında teslim edilecektir.  Club TOTAL Card'ınızla üye istasyonlarımızdan yaptığınız alışverişler karşılığında puan kazanmaya başlayarak, Club TOTAL'in ayrıcalıklı dünyasına adım atmış olacaksınız.

Nasıl puan kazanacaksınız?

Alışverişiniz sonrasında istasyon görevlisi kartınızı, POS cihazına okutacak ve puanlarınız otomatik olarak Card'ınıza yüklenecektir. Alışverişleriniz karşılığında kazanacağınız puan miktarları şöyledir:

• 2 puanTOTAL 1 Litre Excellium Kurşunsuz 95
  • 1,5 puanTOTAL 1 Litre Excellium Eurodiesel
  • 1,5 puanTOTAL 1 Litre Eurodiesel
  • 1 puanTOTAL 1 Litre LPG

Toplam puanınızı nasıl öğreneceksiniz?

Club TOTAL Card'ınızla yaptığınız her alışveriş sonrasında POS üzerinden, o alışverişe ait kazandığınız puanla birlikte, birikmiş toplam puanınızı da gösteren bir bilgi fişi çıkacaktır.
Ayrıca toplam puanınızı:
•    Total istasyonlarında bulunan Club TOTAL POS'larından,
•    Ya da SMS ile öğrenebilirsiniz.
Puanınızı SMS ile öğrenmek için PUAN yazıp, 3174’e gönderin.
Her SMS, bağlı bulunan servis sağlayıcısının tarifesine göre 1 SMS ya da 1 SMS değerinde kontör olarak ücretlendirilir.

Tanıtım Filmi