Club Total Kartsız Alışveriş

1. Başvuru İşlemleri

Müşteri, kendi cep telefonu üzerinden, aralarında birer boşluk bırakarak BASVURU, doğum tarihi ve araç plakasını yazıp tüm operatörlerden 3174 numarasına SMS gönderir.

Örnek: BASVURU 17091980 34ABC28

Başarılı bir şekilde SMS gönderen müşteri bir teyit SMSi alır. Hemen arkasından müşterimize gönderilen ikinci SMSte bilgilerinin güncellenmesi için gereken şifre ve sanal kart (kartsız alışveriş) ile nasıl alışveriş yapacağına dair bilgiler yer alır.

Müşteri dilerse, http://clubtotal.totaloilturkiye.com/ web sitesi üzerinden "ÜYE OLMAK İSTİYORUM" seçeneğini tıklayıp başvuru yapabilir. Web sitesi üzerinden Club TOTAL başvuru formunun doldurulması sonrasında müşteri bir teyit SMSi alır.

Müşteri dilerse, IOS APPSTORE ve Android PLAY STORE’dan mobil cihazına TOTAL MOBİL uygulamasını indirip, TOTAL uygulaması üzerindeki "Club Total" sekmesinden "ÜYE OL" seçeneğini seçerek başvuru yapabilir. Mobil uygulama üzerinden Club TOTAL başvuru formunun doldurulması sonrasında müşteri bir teyid SMSi alırlar.

2. Puan Kazanımı

Bu aşamadan sonra müşterinin sanal Club TOTAL Card’ını (kartsız alışveriş) kullanmak için istasyon yetkilisine Club TOTAL Card sistemine kayıtlı GSM numarasını söylemesi yeterlidir.

3. Harcama İşlemleri

Müşteri, fiziki Club TOTAL Card ile puan harcamak istediğinde, mevcut düzendeki gibi işlem yapılacaktır.

Müşteri, sanal Club TOTAL Card’ından (kartsız alışveriş ile) puan harcamak istediğinde, bedava yakıt alım işlemi sırasında kendisine SMS gönderilir. Müşteri bu SMS içinde bulunan tek kullanımlık şifreyi istasyon yetkilisine söyleyerek birikmiş puanlarıyla bedava yakıt alabilir.

4. İptal İşlemi

Müşteri fiziki Club TOTAL Card ile işlem iptali istediğinde mevcut düzendeki gibi işlem yapılacaktır.

Müşteri, sanal Club TOTAL Card ile (kartsız alışveriş ile) işlem iptali istediğinde, istasyon yetkilisi iptal işlemini POS cihazına aktarır ve müşterinin GSM numarasına bir SMS gider. Müşteri bu SMS içinde bulunan tek kullanımlık şifreyi istasyon yetkilisine söyleyerek pos cihazından ilgili işleme ait işlem iptal edilir, slip çıkar ve işlem son bulur.