Kampanya Detayları

Bu kampanya 1 Mayıs - 17 Haziran 2018 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Bursa’daki anlaşmalı Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarında geçerlidir. Kampanya, Bursa’daki anlaşmalı TOTAL istasyonlarından, Club TOTAL Card kullanılarak nakit veya kredi kartı ile yapılan akaryakıt ve LPG alımlarını kapsamaktadır.

Kampanya dönemi içerisinde Club TOTAL Card ile tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri akaryakıt veya 50 TL ve üzeri LPG alımı karşılığında %5 değerinde puan kazanılır. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, müşterilerin Club TOTAL Card’larına anında yüklenir.

Her Club TOTAL Card sahibi kampanyadan birden fazla kez yararlanabilir. Kampanya sadece Club TOTAL üyelerinin, Club TOTAL Card ile yaptıkları alışverişlerde geçerlidir. Yakıtmatik satışlarında kullanılan Yakıt Kart, Yakıtkart Plus, Kurumsal Kart, Anında İndirim Kartı ve TEB TOTAL Card ile yapılan alışverişler kampanya kapsamı dışındadır. Kampanya, Club TOTAL’in genel şartlarına tabidir.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılırlar.

Kampanyaya Katılan Akaryakıt İstasyonları Listesi İçin Tıklayınız